Technical Center Landshut

In april 2013 heeft AMADA GmbH de nieuwe vestiging in gebruik genomen. Hier zijn in Eching, regio Landshut, in enkel 10 maanden bouwtijd het Technical Center voor tentoonstellings- en adviseringsdoeleinden, en een nieuw research- en ontwikkelingscentrum ontstaan.

Vanaf 10 juni 2013 zijn alle klanten en geïnteresseerden in het Technical Center Landshut van harte welkom. In het kader van het vieren van de opening zal er een omvangrijk speciaal programma van vier weken zijn in de ruimten van het TCL. Nadere informatie daarover vindt u hier (het complete programma van seminars en demonstraties is in de Duitse taal).

Het totaalconcept van het Technical Centers is deel van de doelstelling onze klanten consequent en op de best mogelijke manier erin te ondersteunen, ook in de toekomst innovatief, concurrerend en economisch te werken. In het Technical Center Landshut ligt de nadruk niet enkel bij het tonen van de technologieën, echter er wordt ook een compleet oplossingsgericht aanbod aan analyse en advies geboden. De individuele gebruiker wordt via deze weg uitgebreid over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van plaatbewerking geïnformeerd.

Technical Center Landshut

Respect en verantwoordelijkheid voor natuur en milieu behoren tot de AMADA filosofie en zijn vanzelfsprekend ook bij de realisatie van het nieuwe Technical Centers in acht genomen. Op het perceel is een groenstrook van meer dan 10.000 m² waarop meer dan 70 bomen aangeplant zijn.

Amada Advanced Technologies, het research- en ontwikkelingscentrum, waardeert vooral de hoge klanten- en innovatiedichtheid in Zuid-Duitsland. Hier bevindt zich een uitstekende basis om het ontwikkelingswerk snel en optimaal te kunnen omzetten. Productie-oplossingen en ontwikkelingen volgens Europese standaard kunnen zo voor wereldwijde standaarden overgenomen worden.

Feiten en getallen
Totale investering: ca. 16 miljoen Euro
Perceelgrootte: ca. 25.000 m²
Aantal gebouwen: Technical Center Landshut
´Research- en Ontwikkelingscentrum,
Bruto etage oppervlak: 3.050 m² TCL
1.840 m² R&O
Showroom oppervlakte: 1.070 m²
Groenstrook: meer dan 10.000 m² groenoppervlak
Beplanting: meer dan 70 bomen
Amerikaanse Amber
Japanse Meikers
Japanse Ahorn
Japanise ZelkovenAMADA GmbH
Bichlmannstraße 18
84174 Eching, Landshut
Germany

Telefoon: +49 8709 2689 500
Fax: +49 8709 2689 644
E-mail: info@amada.de
http://www.amada.de