Software voor AMADA lasersnijmachines
VPSS 4ie Blank

header picture

/

Het alles-in-één softwarepakket voor AMADA lasersnijmachines

Ontgrendel het volledige potentieel van uw lasermachine

Verbeter de mogelijkheden van uw lasersnijmachine met AMADA VPSS 4ie Blank-software. Met geavanceerde vooraf ingestelde parameterconfiguraties voor verschillende machinemodellen kunnen zelfs minder ervaren operators machineprogramma's maken. Met krachtige geautomatiseerde functies levert deze CAM-software een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het nesten van complexe onderdelen.

Met minimale inspanning kunt u de prestaties en efficiëntie van uw lasersnijmachine aanzienlijk verbeteren. Dit vertaalt zich in een hogere output met minder fouten, waardoor u in kortere tijd producten van hogere kwaliteit kunt maken.

Foutloze softwareoplossingen van AMADA helpen u stilstand van machines te voorkomen. Profiteer optimaal van de mogelijkheden van AMADA-lasermachines. Volledig geautomatiseerd, kan zelfs door minder ervaren operators worden gebruikt.

PRODUCT-FILE IMPORTEREN

Het importeren, optimaliseren en ontwerpen van uw onderdelen is het startpunt en een belangrijk proces om de productiviteit van uw machines te verhogen. Het importeren van een breed scala aan 2D/3D-tekeningen is een snel en eenvoudig proces; alle belangrijke CAD-formaten worden ondersteund, inclusief PDF-bestanden. Bekijk eenvoudig een voorbeeld van de geïmporteerde bestanden voordat u een taak start.

 

PROGRAMMA'S OP MEERDERE MACHINES MAKEN

Tijd besparen bij het programmeren is cruciaal. Productieorders kunnen automatisch en gelijktijdig over meerdere machines worden geprogrammeerd. Geef eenvoudig de vereiste onderdeeleigenschappen op, zoals aantal stuks en rotatiehoek, en de VPSS 4ie Blank maakt de programma's voor alle geselecteerde machines.

Wilt u nog verder automatiseren? Sla eenvoudig uw voorbereide productieplannen op en de applicatie “Full Auto Blank” neemt de programmering over en slaat de gegevens automatisch op. De productie kan beginnen!

 

 

PROFITEER VAN DE AUTOMATISERINGSOPLOSSINGEN VAN AMADA

Automatisering wordt steeds belangrijker voor bedrijven om te voldoen aan de eisen van een snel evoluerende markt, vooral in tijden van tekort aan geschoolde operators. VPSS 4ie Blank ondersteunt alle AMADA-automatiseringsmodellen en brengt zowel het verwijderen van onderdelen als het stapelen van onderdelen virtueel in kaart, rekening houdend met upstream- en downstream-processen.

 

MATERIAALMANAGEMENT

Plaatwerkmaterialen moeten kosteneffectief en efficiënt zijn in de productie en het gebruik ervan. Door de beschikbare materialen efficiënt te beheren, kunnen bedrijven afval minimaliseren en de productiviteit maximaliseren. VPSS 4ie beheert niet alleen de standaardformaten, maar ook rest- en skeletbladen. Geautomatiseerde prioriteitstoewijzing zorgt ervoor dat elk materiaal gedurende het hele programma optimaal wordt hergebruikt.

ALLE NIEUWSTE TECHNOLOGIEËN WORDEN ONDERSTEUND

Innovatieve oplossingen vormen de kern van AMADA's nieuwste technologieën. STC-verwerking (Surface Treatment Cut) biedt een effectieve en hoogwaardige manier om te lasersnijden op materiaal van slechte kwaliteit, met inbegrip van onderdelen met roest en schilfers. De gebruiker kan ook profiteren van de snelle verwerkingscapaciteit van de LBC Flash Cut om kleine gaten te verwerken en van het gemak van het markeren van onderdelen met QR-code om de productiviteit te maximaliseren.

SOFT JOINT

Wanneer onderdelen stevig aan het schrootskelet moeten worden bevestigd, zijn er diverse mogelijkheden. Naast de standaard joint en de nano joint ondersteunt de VPSS 4ie blank nu ook de Soft Joint. Omdat de Soft Joint het onderdeel op de skeletplaat klemt, is er geen directe verbinding met het materiaal nodig. Hierdoor worden de nabewerking en het verwijderen van onderdelen aanzienlijk verminderd.

GEMEENSCHAPPELIJKE DATABASE

Consistente materiaal- en parametergegevens over meerdere werkstations worden verzekerd door een server of lokaal centraal productie management. Het is niet nodig om het programma op de machine in te stellen, omdat alle productieplannen vooraf kunnen worden gepland en via de database rechtstreeks naar de machine kunnen worden overgedragen.

 
DOWNLOAD ONZE BROCHURE
 
NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE

 

 

Onze software wordt gebruikt in al onze lasermachines, elk met unieke kenmerken en mogelijkheden. Kom meer te weten...

Sommige afbeeldingen bevatten geen maatregelen ter voorkoming van gevaren.