Altijd een stap vooruit - plaatbewerking, intelligent en zelfstandig dan ooit tevoren

Lasersnijmachine LCG-3015

Wij nodigen u van harte uit onze stand in hal 7 te bezoeken. Op de Techni-Show, de grootste en belangrijkste beurs in Nederland voor de industriële plaatbewerking, presenteren wij u intelligente oplossingen die nieuwe maatstaven voor uw plaatbewerking zullen stellen.

Logo Techni-Show

AMADA op de Techni-Show 2014 in Utrecht

Hal 7, stand A060
11 t/m 14 maart 2014
Dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 - 17.30 uur
Donderdag van 10.00 - 21.00 uur

Overtuig uzelf en neem samen met ons de beslissende stap vooruit.

Wij kijken naar u uit!

AMADA is een informatiepunt tijdens de Guided Tours

Techni-Show Guided Tours

Voor het eerst zijn er 'Guided Tours' tijdens de Techni-Show - door experts begeleide tours naar de beurs highlights.

Voor de Guided Tours zijn er in de aanloop naar de Techni-Show exposanten geselecteerd met bijzonder innovatieve en toonaangevende producten. Onder begeleiding van experts zijn naar de beursstands van deze bedrijven vier dagelijkse rondleidingen, waar de deelnemers van een tour gedetailleerd geïnformeerd worden over de hoogtepunten van de beurs. De technologische focus ligt hierbij op, onder andere, "efficiëntie in plaatbewerking" en "foutvrij kanten".

AMADA is een informatiepunt bij de Guided Tours met de HD-1003 ATC NT.

Meer informatie over de Guided Tours.

Schrijf u hier in om deel te nemen aan de Guided Tours. Het aantal deelnemens is beperkt om een hoge kwaliteit aan informatie mogelijk te maken.

Zijaanzicht van de lasersnijmachine LCG-3015
Zijaanzicht van de lasersnijmachine LCG-3015

Met de LCG-3015 kunt u economisch een breed scala aan plaatdikten bewerken en tegelijkertijd de hoogste snijkwaliteit behalen. Naast de hoogste bewerkingssnelheden overtuigt de lasersnijmachine ook door een uitstekende energiebalans.

Kantbank HD-1003 ATC NT
Press brake HD-1003 ATC NT

De kantpersen van de HD serie zijn de oplossing voor economische, perfecte buigresultaten. Door de combinatie met de volautomatische gereedschapswisselaar ATC wordt een snelle toegang tot de gereedschappen en een absoluut nauwkeurige gereedschapspositie bereikt. Steltijden worden zo automatisch verkort en fouten bij de plaatsing van gereedschappen uitgesloten.